Byggeplads Rengøring

Vi dækker et bredt felt af opgaver og er fleksibel i forhold til at stille op til faste opgaver såvel som tilkalde opgaver af mere eller mindre akut karakter. Vi løser opgaven til aftalt tid og kvalitet. Vi dækker hele København og Nordsjælland ved byggepladsrengøring.

Kvalitet i fokus ved byggepladsrengøring

Hansen`s vinduespolering har konstant fokus på kvaliteten.​ Din virksomhed vil få tilknyttet en fast arbejdsleder, som er den faste kontaktperson hos os, og det er desuden samme arbejdsleder, der løbende vil foretage service- og kvalitets besøg hos jer. Dermed sikres det , at kvaliteten ved byggepladsrengøring ikke daler, men fastholdes på et højt vedvarende niveau.

Vi udfører blandt andet:

  • Byggepladsrengøring
  • Byggepladsoprydning
  • Rengøring af skurvogne, beboelsesvogne, toiletvogne og pavilloner
  • Løbende bortkørsel af affald
  • Rengøring – hovedrengøring – håndværkerrengøring – slutrengøring

Vi er manges foretrukne samarbejdspartner, fordi vi sætter kunden i fokus. Med korrekt logostik sørger vi altid for at​ for at nå vores aftaler om byggepladsrengøring.

Sikkerhed og miljøvenlighed først

Alle vores rengørings midler er miljøvenlige og inderholder ikke parfume eller farve. Det er et valg vi har taget for at skåne byggematerialer, vores medarbejder og selvfølgelig miljøet.

Alle medarbejdere har egen taske med sikkerhedsudstyr, der indeholder maske, briller, høreværn, hjelm, reflekstøj og handsker, når vi udfører byggepladsrengøring.

Ring få et godt tilbud på byggepladsrengøring

Skal du bruge rengøring på din byggeplads eller lignende? Du er altid velkommen til at ringe på telefonen 29 93 51 86, for en god aftale på byggepladsrengøring.​ Du kan også udfylde vores kontaktformular eller sende en e-mail til hvinduespolering@icloud.com.