Gulv service

Gulvslibning, gulvbelægning og rengøring i top kvalitet

Hansen´s Vinduespolering er en professionel og seriøs samarbejdspartner, der lægger stor vægt på at levere et kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi beskæftiger i dag 25 medarbejdere, der alle har stor erfaring inden for deres felt. Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø, men vi kører over hele København. og omegn

Klik Her ↓

Høj kvalitet og effektivitet

Vi arbejder hurtigt og effektivt på enhver opgave, og vi sørger altid for at overholde de aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, og vi kvalitetssikrer derfor altid vores eget arbejde inden, at vi afleverer det til kunden.

Kunden i centrum

Hos Hansen´s Vinduespolering har vi fra starten sat som mål at imødekomme vores kunders individuelle krav og behov i forbindelse med alle slags gulv- og rengøringsopgaver. Vi tager derfor altid udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov, når vi planlægger og udfører vores arbejde.

Kontakt Hansen´s Vinduespolering

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 29 93 51 86. og aftale et uforpligtende møde, hvor vi kan sammensætte et tilbud ud fra dine ønsker og behov. Her kan vi også gennemgå vores priser.