hvad kan man som kunde forvente?

Når Hansen´s vinduespolering udfører vinduespolering og vinduespudsning, hvad kan man da som kunde forvente?

Hansen´s vinduespolering pudser vinduerne rene for almindeligt skidt og møg – herunder pollen, trafikfilm, fluelort og fugleklatter.

Klistermærker – og rester fra klistermærker – er ikke i kategorien ‘almindeligt skidt og møg’ – og du kan som kunde ikke forvente at Hansen´s vinduespolering i forbindelse med almindelig vinduespudsning af dine vinduer også fjerner klistermærker eller rester fra klistermærker.

Kalka fra tidligere dårligt udført vinduespudsning er heller ikke i kategorien ‘almindeligt skidt og møg’ – og du kan som kunde ikke forvente at dine vinduer også renses for gamle kalkaflejringer i forbindelse med almindelig vinduespudsning.

Kalka fra rensning af fliser og vanding af planter foran vinduerne er heller ikke i kategorien ‘almindeligt skidt og møg’ – og du kan som kunde ikke forvente at dine vinduer også renses for gamle kalkaflejringer i forbindelse med almindelig vinduespudsning.

Cement, mørtel, lak, olie, fugeklatter og maling hører heller ikke under kategorien ‘almindeligt skidt og møg’ og er ikke noget du kan være sikker på Hansen´s vinduespolering fjerner i forbindelse med almindelig vinduespudsning.

Skulle dine vinduer være tilgriset af noget af ovenstående, så kan Hansen´s vinduespolering tilbyde en mere omfattende vinduespudsning, der inkluderer afrensning af mere end almindeligt kradsbørstig skidt og møg.

Kigger efter fejl og mangler efter pudsning

Vi går altid alle vinduerne igennem efter vi har pudset dem, så vi kan rette op på eventuel fejl og mangler, så kunden altid er tilfreds med vores arbejd.

Kan jeg lave en fast aftale med Hansen´s vinduespolering om regelmæssig vinduespudsning?

Ja, Hansen´s vinduespolering indgår gerne faste aftaler om vinduespudsning – og herunder også naboaftaler, hvor du og din nabo kan opnå rabatter.

Skal jeg melde afbud hvis jeg har indgået aftale om vinduespudsning på et givent tidspunkt – og af den ene eller anden årsag ønsker at aflyse aftalen?

Ja, såfremt du ønsker at melde afbud – eller ændre aftaletidspunktet – skal du senest 24 timer inden aftalte tidspunkt, meddele Hansen´s vinduespolering herom.

Hvordan foregår betalingen?

Betalingen er kontant, mobilepay, eller faktura  – med en betalingsfrist på 8 dage via kontooverførsel

Udfører Hansen´s vinduespolering også vinduespudsning i dårligt vejr?

Ja, Hansen´s vinduespolering kan pudse vinduer i stort set alt slags vejr.

Er det nødvendigt, at jeg er hjemme, for at Hansen´s vinduespolering kan udføre vinduespudsning?

Nej, men Hansen´s vinduespolering skal have adgang til vinduerne både indvendig og udvendig. Så har du ikke mulighed for at være hjemme, må vi finde en løsning med en ekstra nøgle – fx hos en nabo.

Kører Hansen´s vinduespolering ud forgæves – uden mulighed for at komme til at udføre vinduespudsningvil du blive faktureret for transportomkostninger 50 kr.

Rydder Hansen´s vinduespolering op efter sig?

Ja, alt vand i forbindelse med vinduespoleringen tørres op; vindueskarm og arealet rundt om vinduet efterlades mindst ligeså pænt, som inden vinduespudsning.

Det er dog et krav, at arealet – og herunder eventuel vindueskarm – er ryddet på forhånd, således at Hansen´s vinduespolering har fri adgang til at udføre vinduespudsning.

Hvor ofte anbefaler Hansen´s vinduespolering, at jeg får udført vinduespudsning?

Det afhænger helt af omgivelserne og hvor meget snavs dine vinduer bliver udsat for. De fleste er glade for at få deres vinduer pudset én gang hver 4. uge, men mange finder, at hver 8. uge – eller måske hver 12. uge – er nok til at ruderne altid synes rene og pæne.

Er aftaler om regelmæssig vinduespudsning bindende?

Nej, de aftaler du indgår med Hansen´s vinduespolering om regelmæssig vinduespudsning er helt uden binding og kan til enhver tid opsiges.

Kan prisen ændre sig, når jeg har indgået fast aftale med Hansen´s vinduespolering?

Som udgangspunkt gælder altid den pris Hansen´s vinduespolering har givet i forbindelse med tilbuddet.

Prisen i et givent tilbud kan dog ændre sig, hvis de angivne oplysninger ikke stemmer overens med de faktiske – f.eks. hvis antallet af ruder er forkert talt op.