Rengøringsfirma i mere end 20 år

Hansen´s Vinduespolering har udført rengøring for private og erhverv i meste af sjælland siden 2000.

Vi er kendt for at være et pålideligt og fleksibelt firma, der leverer høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores medarbejdere kører ud i en af vores firmabiler og gør rent for dig, uanset om du er privat- eller erhvervskunde, herunder offentlige og private virksomheder, organisationer og institutioner.

Klik Her ↓ 

 

Pålideligt rengøringsfirma med gode priser

Søger du et pålideligt rengøringsfirma med gode priser? Så er du kommet til det rette firma. 

Det er ikke altid let at finde et pålideligt rengøringsfirma, men vi ved, hvor vigtig tillid er. Derfor er en af vores værdier “en aftale er en aftale”. Vi holder, hvad vi lover, og du kan regne med os – hver gang.

Rengøring af alt fra butik til børnehave

Vi har gjort rent hos mange virksomheder, børnehaver, butikker, kontorer såvel som private boliger i mange år. Vi er din lokale rengøringsspecialist.

Uanset opgavens størrelse er vi altid meget omhyggelige, når vi gør rent. Vi er professionelle og har de nødvendige forsikringspapirer i orden. Du kan være sikker på, at vi behandler dine og din virksomheds ejendele med stor respekt og forsigtighed. 

Rengøring for virksomheder er vores speciale

Det er vigtigt at have en ren arbejdsplads, hvis du ønsker det bedste for dine medarbejdere. En ren arbejdsplads betyder bl.a. mindre sygdom og et bedre indeklima.

Du får rabat på din første faktura, hvis du er erhvervskunde. Se mere om erhvervsrengøring her

Du kan kontakte mig ved at trykke på knappen Her. Du skal udfylde kontaktformularen på siden, eller ringe til mig på 29 93 51 86.