Hovedrengøring

Rengøring af tidskrævende projekter – Hovedrengøring af hjemmet

Frygter du forårssolen, der afslører de beskidte vinduer, er du helt sikkert ikke alene. Irriterer du dig også over kalken, der sidder fast på armaturet i brusenichen? Hvis du kan nikke genkendende til disse overvejelser og ønsker at få gjort rent bord med de små irritationsmomenter, kan vi hjælpe dig på vej med en omfattende og grundig hovedrengøring.

Vi foretager hovedrengøring på det meste af sjælland. Vi holder selv til i Greve, hvorfra vi hver dag hjælper virksomheder med rengøring.

Hovedrengøring? Hvad inkluderes heri?

Mange af vores kunder elsker tanken om et rengjort hjem. Måske har tanken også strejfet dig: “Jeg skal have foretaget en hovedrengøring, når foråret kommer”. Hos Hansen´s Vinduespolering kan vi hjælpe dig med en effektiv og hurtig hovedrengøring hele året. En hovedrengøring adskiller sig fra den almindelige rengøring ved for eksempel at gå i dybden med tidskrævende projekter som:

  • Rengøring og afkalkning af brusenichen
  • Rengøring af køleskab
  • Rengøring af ovn

Udover den dybdegående rengøring omfatter en hovedrengøring naturligvis også støvsugning, vask af gulve og afstøvning.

Optimér velvære og indeklima

En nedvask og hovedrengøring af hjemmet en gang hvert halve år kan være med til at sikre indeklimaet i din virksomhed. Det særligt vigtigt at være opmærksom på, at de kan udvikle støvallergi, hvis man ikke gør rent en gang imellem. Du kan selv være med til at optimere dine egne velvære ved at foretage en hovedrengøring.

Hovedrengøring uden at røre en finger

Måske er du selv i stand til at gøre størstedelen af virksomheden ren, men har brug for et par ekstra hænder til de omfattende rengøringsprojekter. Hos Hansen´s Vinduespolering ønsker vi at hjælpe dig uanset hvilket rengøringsprojekt, du står over for. Vi kan eksempelvis træde til og gøre din ovn, dit køleskab og din bruseniche ren. På denne måde kan du være med til at holde prisen nede, samtidig med at du får et skinnende, synligt resultat.

Ønsker du på den anden side blot at betale dig fra en komplet hovedrengøring, hvor du ikke skal røre en finger, gør vi det med glæde. Det eneste, du skal gøre, er at tage fat i telefonen og taste 29 93 51 86 ind. eller du kan kontakte mig ved at trykke på knappen Her, Du skal udfylde kontaktformularen på siden. Her får du fat i en af vores ansatte, der aftaler en passende dato og et tidspunkt med dig.

Klik Her ↓