Dit erfarne firma til erhvervsrengøring 

Hansen´s Vinduespolering er din erfarne ekspert i erhvervsrengøring med mere end 20 år på bagen som rengøringsfirma.

 Effektiv erhvervsrengøring

Hansen´s vinduespolering er din erfarne ekspert, når det kommer til effektiv erhvervsrengøring. Virksomheden har stået for professionel og grundig rengøring siden 2000.

Få rabat på din første faktura

Er din kontorrengøring/erhvervsrengøring af god nok kvalitet?

Det kan være svært at vide, da bakterierne ikke er synlige. Derfor bliver betydningen af rengøring på arbejdspladsen også ofte undervurderet. Vi leverer en omhyggelig og miljørigtig erhvervsrengøring.  

Hos os får du som ny kunde rabat på den første faktura. Så kan du selv se, at vi lever op til de høje standarder, vi sætter.

Erhvervsrengøring, der betaler sig

Vidste du, at grundig rengøring på arbejdspladsen kan aflæses direkte på din bundlinje. 

Det påvirker indeklimaet, hvis rengøringen er dårlig. Dårlig kontorrengøring kan desuden være kilde til sygdom og i sidste ende koste dyrt på din virksomheds bundlinje i form af sygedage. 

Derfor handler rengøring om kvailtet for os. Vi garanterer jer en omhyggelig og tilfredsstillende rengøring, og vi bruger så vidt muligt økologiske, svanemærkede rengøringsprodukter.

Ring på 29 93 51 86 eller skriv til os Her, og få et uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave. Det kan fx være kontorrengøring, rengøring hos offentlige og virksomheder, institutioner, organisationer o.s.v.

Klik Her ↓