Vinduespudsning erhvervs

 

Erhvervs vinduespuds & -polering, der er til at gennemskue

Tillid er vigtigere end vand og sæbe, når det kommer til rengøring af vinduer – og i al anden erhvervsrengøring for den sags skyld. Hos Hansen´s vinduespolering leverer vi kontinuerligt seriøs, pålidelig og professionel service. At overholde aftaler er lige så vigtigt, som rene vinduer uden striber! (men det får du naturligvis også).

Vinduespudsning er lidt af et mysterium for mange. Det ser måske enkelt ud, men den særlige glans uden striber er sværere at opnå, end man lige regner med. Det kræver det rette håndelag at opnå et godt resultat hver gang.

Troværdighed og god kvalitetsrengøring går hånd i hånd og opnås bedst via en stabil medarbejderstab. Den kontinuitet har vi sikret gennem kompetente og pålidelige kolleger, og det er guld værd i et marked med mange små, og til tider, useriøse spillere.

Når du overvejer at blive kunde hos Hansen´s vinduespolering, starter vi altid med at afholde et uforpligtende møde med dig. Efterspørger du eksempelvis seriøs og fortløbende vinduespolering, ser vi først og fremmest på dine behov, inden vi sammensætter en servicepakke, der er skræddersyet hertil. Servicepakken fungerer i praksis som et abonnement, som løbende kan tilpasses så det passer til dit behov.

Lokal vinduespudser til lokale erhverv

I Hansen´s vinduespolering er vores primære mål at forblive sjællands mest pålidelige leverandør af vinduespolering og erhvervsrengøring, hvor den lokale forankring er et stort plus. Som kunde kan du altid hive fat i os, og med en flad struktur tager vi snakken, så vi er sikre på, at ramme dine forventninger – hver gang!

Vi er en virksomhed, og har efterhånden 23 års erfaring med at servicere erhvervslivet med rengøring – og i hele perioden har DNA’ets kerne været at indgå og overholde holdbare aftaler og deadlines gennem god planlægning og fleksibilitet.

Stabelitet er Hansen´s vinduespolering varemærke

Vores største styrke er vores meget stabile medarbejdere. Derfor vil du også næsten altid støde på de samme ansigter, når du får pudset vinduer eller foretaget anden type erhvervsrengøring. Stabilitet giver kontinuitet og i forlængelse havner vi i vores udgangspunkt, som er pålidelighed.

I Hansen´s vinduespolering samler vi både på glade kunder, men i lige så høj grad på glade medarbejdere. Det er godt for arbejdsmiljøet og i sidste ende fremmer det større ansvarsbevidsthed. Og så føles det også bare rigtigt.

Ansvarlighed er vigtig, for som ”fluen på væggen”, har vores medarbejdere ofte mere eller mindre direkte adgang til til fortrolige dokumenter, mens de udfører det daglige rengøringsarbejde. Diskretion er derfor en selvfølge blandt vores personale, som i alle tilfælde har underskrevet fortrolighedserklæringer.

Effektiv vinduespudsning til den bedste pris

Når vi forventningsafstemmer og prissætter opgaver, sker det ofte som led i en løbende proces. Vi giver hellere et fleksibelt skøn end et rigidt tilbud.

I opstartsfasen fokuserer vi særligt på fleksible behov og muligheder i forhold til tid og pris. Herigennem bestræber vi os altid mod at effektivisere opgaven. Både ud fra det vi ser, kombineret med opfølgende møder, så den endelige aftale bliver både retvisende og den bedst mulige i længden.

Ligesom vores kunder, er Hansen´s vinduespolering er nemlig lige så interesserede i rene linjer.

Du kan kontakte mig ved at trykke på knappen Her. Du skal udfylde kontaktformularen på siden.

Klik Her